Locatie retraite

Dimora di Dante is de perfecte retraite locatie om je terug te trekken. Een waar paradijs om je over te geven aan al het moois wat Sicilië te bieden heeft. De zon, het zwembed, de luxe bedden en de met liefde bereide maaltijden, gemaakt van verse producten uit de omgeving. Kortom een rustgevende plek tussen de olijfbomen waar jij tot rust kunt komen en volledig in de watten gelegd wordt.

Luxe retreat

Op deze prachtige, authentieke agriturismo, op het platteland van Sicilië, bevinden zich negen luxe kamers. Allen voorzien van een eigen badkamer en een privé terras of balkon. Je kunt er voor kiezen om te overnachting in een eigen kamer of een kamer te delen. Tijdens deze retraite week hebben we als groep het hele landgoed, met zoutwater zwembad en meerdere buiten- en binnenruimtes tot onze beschikking.

ontbijt buffet retraite Sicilië

Dimora di Dante

In Chiaramonte Gulfi, in het zuid-oosten van Sicilië, ligt het rustgevende Dimora di Dante. Deze accommodatie ligt op een groot landgoed omringd door oeroude olijfbomen.

Op deze luxe Siciliaanse agriturismo, bevinden zich 9 ruime kamers met comfortabele boxspring bedden en eigen sanitair. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien met onder andere een kledingrek, koelkast en waterkoker. In het midden bevind zich een gedeelde patio met diverse zitplekken in de zon of in de schaduw van de olijfbomen.

Verder is er een groot zoutwater zwembad met heerlijke ligbedden. Een receptie met een espressomachine, gekoelde drankjes en leesboeken en een grote tuin met granaatappel-, vijgen-, citroen- en cactusfruitbomen.

Iedere dag is er een heerlijk uitgebreid ontbijt buffet, een gezonde lunch en een Italiaans 3-ganger diner. Geserveerd met verse, lokale en huisgemaakte producten.

Op Dimora di Dante kan en mag alles een versnelling lager en beleef je een onvergetelijke luxe retreat op het platteland van Sicilië.

  suites retraite sicilie
  Kamer retraite sicilie
  retraite kamer met eigen sanitair
  kamers retraite
  eigen kamer retraite sicilie

  Ga je mee op retraite naar het zonnige Sicilië?

  Ervaringen Retraite Sicilië

  “Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

  Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

  Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

  Lisette van der Spoel

  “Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken…dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

  Monica Stoebel

  “Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

  Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

  Marian Zuidveld

  “Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

  Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

  Nogmaals dank hiervoor!”

  Minkie Brandsma