Accommodatie retraite

Luxe retreat Sicilië

Op deze prachtige, authentieke agriturismo, op het platteland van Sicilië, bevinden zich negen luxe kamers. Alle voorzien met eigen sanitair en een privé terras of balkon. Je kunt er voor kiezen om te overnachting op een eigen kamer of een kamer te delen. Verder mag je gebruik maken van het zoutwater zwembad, de ligbedden, de patio met meerder zitjes en bankjes.

  Dimora di Dante

  In Chiaramonte Gulfi, in het zuid-oosten van Sicilië, ligt het rustgevende Dimora di Dante. Dit ligt op een groot landgoed omringd door olijf- en wijngaarden, amandel- en Johannesbroodbomen.

  Op deze authentieke Siciliaanse boerenhoeve, bevinden zich 5 kamers en 4 suites centraal gelegen rond een ruime binnenplaats. Alle luxe kamers en ruime suites hebben een privéterras of balkon.

  Verder is er een groot zoutwater zwembad en een tuin waar we gebruik van mogen maken. Iedere dag wordt er een ontbijt, lunch en diner inclusief wijn geserveerd met verse, lokale, biologische, huisgemaakte producten.

  Op Dimora di Dante kan en mag alles een versnelling lager en beleef je een onvergetelijke retraite op het platteland van Sicilië.

   dimora di dante
   Kamers - 20 m2

   De sfeervolle kamers hebben toegang tot een terras of balkon. Deze kamers, in de voormalige vakantiewoning van de baron, hebben een comfortabel 2-persoonsbed of 2 aparte bedden.

   Ze beschikken over een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. En zijn van alle gemakken voorzien met airco, eigen koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

   Kamer sicilie
   Suites - 40 m2

   De luxe suites zijn ruime kamers met openslaande deuren naar het eigen terras. Het terras biedt uitzicht op de tuin en de olijfgaard.

   De suites hebben 3 comfortabele bedden. Ze hebben een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Iedere kamer heeft een eigen keuken met koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat en een gezellig zitje binnen.

   Suite retraite sicilie
   retraite kamer sicilie
   kamer retraite sicilie
   suite retraite
   luxe suite sicilie

   Ga je mee in de meivakantie op retraite naar het zonnige Sicilië?

   Ervaringen Retraite Sicilië

   “Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

   Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

   Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

   Lisette van der Spoel

   “Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken...dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

   Monica Stoebel

   “Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

   Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

   Marian Zuidveld

   “Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

   Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

   Nogmaals dank hiervoor!”

   Minkie Brandsma