Locatie retraite

Dimora di Dante is de perfecte retraite locatie om je terug te trekken op een liefdevolle plek. Een veilig oord waar je volledig mag zijn en jij je vrij voelt om bezig te zijn met wat er daadwerkelijk leeft in ‘je binnenwereld’.

Luxe retreat

Op deze prachtige, authentieke agriturismo, op het platteland van Sicilië, bevinden zich negen luxe kamers. Alle voorzien met eigen sanitair en een privé terras of balkon. Je kunt er voor kiezen om te overnachting op een eigen kamer of een kamer te delen. Tijdens deze retraite week hebben we als groep het hele landgoed, met zoutwater zwembad en meerdere buiten- en binnenruimtes tot onze beschikking.

Dimora di Dante

In Chiaramonte Gulfi, in het zuid-oosten van Sicilië, ligt het rustgevende Dimora di Dante. Deze accommodatie ligt op een groot landgoed omringd door olijf- en wijngaarden, amandel- en Johannesbroodbomen.

Op de authentieke Siciliaanse boerenhoeve, bevinden zich 5 kamers en 4 suites centraal gelegen rond een ruime binnenplaats. Alle luxe kamers en ruime suites hebben een privéterras of balkon.

Verder is er een groot zoutwater zwembad en een tuin waar we gebruik van mogen maken. Iedere dag wordt er een ontbijt, lunch en diner inclusief wijn geserveerd met verse, lokale, biologische, huisgemaakte producten.

Op Dimora di Dante kan en mag alles een versnelling lager en beleef je een onvergetelijke retraite op het platteland van Sicilië.

  dimora di dante
  Kamers - 20 m2

  De sfeervolle kamers hebben toegang tot een terras of balkon. Deze kamers, in de voormalige vakantiewoning van de baron, hebben twee comfortabele boxspring bedden.

  Ze beschikken over een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. En zijn van alle gemakken voorzien met een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat.

  Kamer sicilie
  Suites - 40 m2

  De luxe suites zijn ruime kamers met openslaande deuren naar het eigen terras met uitzicht op de tuin en olijfgaard.

  De suites hebben drie comfortabele boxspring bedden. Ze hebben een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. En daarbij een keuken met koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat en een gezellig zitje binnen.

  Suite retraite sicilie
  retraite kamer sicilie
  kamer retraite sicilie
  suite retraite
  luxe suite sicilie

  Ga je mee op retreat naar het zonnige Sicilië?

  Ervaringen Retraite Sicilië

  “Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

  Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

  Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

  Lisette van der Spoel

  “Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken…dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

  Monica Stoebel

  “Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

  Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

  Marian Zuidveld

  “Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

  Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

  Nogmaals dank hiervoor!”

  Minkie Brandsma