Maan workshop

De kracht van de maan

De maan draait in ongeveer 29 dagen een volledig rondje om de aarde. Tijdens haar ‘reis’ doorloopt zij acht maanfasen.

Deze acht maanfasen zijn: Nieuwe maan, Wassende maan, Eerste kwartier, Springende maan, Volle maan, Afnemende maan, Laatste kwartier en Asgrauwe maan.

Om de invloed van de maan in jouw horoscoop te duiden. Gaan we, tijdens deze maan workshop, kijken naar het huis waar de nieuwe maan in jou horoscoop valt. En onderzoeken welke thema’s op dat moment voor jou persoonlijk van invloed zijn.

De plaats waar de Nieuwe Maan in jouw horoscoop valt, vertelt wat jij voor nieuws in gedachten hebt. Welke activiteiten het beste van die energieboost kunnen profiteren. Dus waar de Nieuwe Maan in jouw horoscoop valt is het levensgebied die bij jou word geactiveerd en waarop jij iets nieuws kan ondernemen.

Door dit persoonlijk bij jezelf te onderzoeken kun je nog bewuster intenties zetten voor de nieuwe maanperiode.

retraite workshop

Door gebruik te maken van de cyclus van de maan geef je meer richting aan je leven.

Ontdek meer over de maan tijdens deze retreat week naar Sicilië

Ervaringen Retraite Sicilië

“Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

Lisette van der Spoel

“Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken…dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

Monica Stoebel

“Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

Marian Zuidveld

“Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

Nogmaals dank hiervoor!”

Minkie Brandsma