Eefje Jacobs

Voel je dat jou lichaam, geest en emoties een verfrissende boost kunnen gebruiken? Verlang je naar meer ruimte en vrijheid te midden van de hectiek van het dagelijks leven? Eefje Jacobs organiseert met passie en enthousiasme prachtige retraites naar Sicilië. Hierbij is het haar missie om een mooie plek, een verdiepend programma en een liefdevolle sfeer te bieden waarin jij tot ontspanning, innerlijke rust en persoonlijke groei kunt komen.

Eefje Jacobs retraite Sicilië

Door te ontladen en weer op te laden, komt er nieuwe energie en innerlijke ruimte vrij. Je voelt je vitaler en ervaart een gevoel van vrijheid. Mijn missie is om iedereen te laten ervaren hoe ze vanuit ontspanning kunnen leven.

Eefje Jacobs (1983)

Eefje Jacobs is al 15 jaar actief als energetisch therapeut. Naast individuele begeleiding organiseert zij ook diverse meditatieavonden en cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Met veel liefde en aandacht begeleidt zij jou tijdens de retraites naar Sicilië om volledig aanwezig te zijn en je zo weer bewust te zijn van waar je bent en wat je doet. Even weg van alle dagelijkse afleidingen en je echt te focussen op jezelf, zodat je vol inzichten, innerlijke rust en ontspanning weer naar huis gaat.

Het merendeel van het programma wordt door Eefje zelf begeleid, waaronder de dagelijkse meditaties, alle workshops, stiltewandelingen en individuele sessies. Maar ze werkt ook graag samen met getalenteerde lokale professionals. Zo verzorgt Desirée de yogalessen en begeleidt Graziano de helende reis tijdens de sound healing en samen met een vrouwelijke collage de ayurvedische massages.

Verder kan je genieten van de kookkunsten van Natasja, van Dimora di Dante, zij legt ons in de watten met haar gave voor het bereiden van heerlijk en gezond eten.

Ga je mee op retreat naar het zonovergoten Sicilië?

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

Eefje is een professional die vanuit haar achtergrond en levenservaring op een mooie prettige manier mij weer met mezelf in verbinding bracht.

De omgeving, de meditaties, wandelingen en haar betrokken natuur gaven mij een enorme energie boost.

Pamela Van den Goorbergh-Zimbile
Retraite Oktober 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

Wat heb ik genoten van deze geweldige retraite op Sicilie! Het was helemaal compleet.

De accommodatie Dimora di Dante, gelegen in een prachtige omgeving van olijfbomen, met de liefdevolle verzorging en overheerlijke kookkunsten van Natasja, de workshops (maanceremonie, mindfulness, ochtend- en avondmeditaties) onder de fijne begeleiding van Eefje, een prachtige wandeling in de natuur, de klankschalen ceremonie, yoga en nog meer activiteiten waar je volledig van tot jezelf komt.
Het heeft mij de rust gebracht waar ik naar op zoek was en inzichten in mezelf gegeven op vlakken waar nog twijfel zat.

Alles klopte, Eefje heeft echt iets heel bijzonders neergezet!

Jayden Velthuis
Retraite Oktober 2023

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗ 

Een plek waar je even tot stilstand wordt geroepen en terug kan gaan naar je kern.
Een prachtige locatie met heerlijk eten.

Eefje heeft een heel fijn programma neergezet en denkt overal in mee.
Ik zou dit zeker aanraden om jezelf te gunnen.

Sanne Twijnstra
Retraite Oktober 2023

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

Het was een unieke ervaring!

Zeer overzichtelijk: de perfecte locatie met de juiste balans tussen bemiddeling, fysieke activiteiten, workshops en tijd voor jezelf. Als je op zoek bent naar een goede manier om meditatie en mindfulness te benaderen, dan is Eefje de juiste en competente persoon voor jou.

Marco Giovanni Ruzza
Retraite Oktober 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

“Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk en de groep was meteen vertrouwd.

Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

Lisette van der Spoel
Retraite April 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

“Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken...dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

Monica Stroebel
Retraite April 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

“Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

Marian Zuidveld
Retraite April 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

“Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren. Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

Nogmaals dank hiervoor!”

Minkie Brandsma
Retraite April 2022