Eefje Jacobs

Vol passie en enthousiasme organiseert Eefje Jacobs deze prachtige retreats naar Sicilië. Hierbij is het haar intentie om een mooie plek, een verdiepend programma en een liefdevolle sfeer te bieden. Waarin jij tot ontspanning, innerlijke rust en persoonlijke groei kunt komen.

Eefje-Jacobs-retraite

Eefje Jacobs (1983)

Sinds 2009 ben ik werkzaam als energetisch therapeut in Enschede. Naast één op één begeleiding bied ik diverse meditatie avonden en cursussen aan op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Met veel liefde en aandacht begeleid ik jou tijdens deze retraite om volledig aanwezig te zijn en je zo weer bewust te zijn van waar je bent en wat je doet. Even weg kunnen zijn van alle dagelijkse afleidingen en je echt te focussen op jezelf, zodat je vol inzichten, innerlijke rust en ontspanning weer naar huis gaat.

 

Het grootste deel van het programma zal ik zelf begeleiden, maar ik maak ook gebruik van talenten uit de omgeving.
Zo zal Desirée Amato de yoga lessen verzorgen en Graziano de helende reis tijdens de sound healing.
Natasja van Dimora di Dante verzorgd alle heerlijke maaltijden.

Ga je mee op retreat naar het zonnige Sicilië?

Ervaringen Retraite Sicilië

“Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

Lisette van der Spoel

“Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken…dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

Monica Stoebel

“Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

Marian Zuidveld

“Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

Nogmaals dank hiervoor!”

Minkie Brandsma