Eefje Jacobs

Voel je dat jou lichaam, geest en emoties een verfrissende boost kunnen gebruiken? Verlang je naar meer ruimte en vrijheid te midden van de hectiek van het dagelijks leven? Eefje Jacobs organiseert met passie en enthousiasme prachtige retraites naar Sicilië. Haar intentie is om een betoverende omgeving, een verdiepend programma en een liefdevolle sfeer te bieden; een oase waar jij kunt ontspannen, innerlijke rust kunt vinden en persoonlijk kunt groeien. Ontdek je innerlijke kracht en geniet van de magie van dit Siciliaanse avontuur.

Eefje Jacobs (1983)

Eefje Jacobs is al meer dan tien jaar actief als energetisch therapeut. Naast individuele begeleiding organiseert zij ook diverse meditatieavonden en cursussen gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Met grote toewijding begeleidt zij de retraite om je volledig bewust te laten zijn van het hier en nu. Laat alle dagelijkse afleidingen los en richt je volledig op jezelf. Keer terug naar huis met nieuwe inzichten, innerlijke rust en een hernieuwde energie.

Het merendeel van het programma wordt door Eefje zelf begeleid, waaronder workshops, dagelijkse meditaties, stiltewandelingen en individuele sessies. Ze maakt echter ook gebruik van getalenteerde lokale professionals. Desirée Amato verzorgt bijvoorbeeld de yogalessen, Graziano begeleidt de helende reis tijdens de sound healing en Natasja, van Dimora di Dante, verzorgt als privé kok alle heerlijke maaltijden.

retreat coach

Door te ontladen en weer op te laden, komt er nieuwe energie en innerlijke ruimte vrij. Je voelt je vitaler en ervaart een gevoel van vrijheid. Mijn missie is om iedereen te laten ervaren hoe ze vanuit ontspanning kunnen leven.

Ga je mee op een onvergetelijke retreat naar het zonovergoten Sicilië?

Ervaringen Retraite Sicilië

“Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

Lisette van der Spoel

“Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken…dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

Monica Stoebel

“Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

Marian Zuidveld

“Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

Nogmaals dank hiervoor!”

Minkie Brandsma