Retreat op maat

Op zoek naar een verdiepende reis op maat voor vrienden, collega’s en organisaties. Variërend van een aantal dagen tot een langere reis naar Sicilië afgestemd op jullie behoeften. Hiervoor word samengewerkt met een team van specialisten voor onder andere coachingsessies, mindfulness trainingen, meditaties en bewuste wandeltochten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, om te kijken hoe we jullie een daadwerkelijk verdiepende ervaring kunnen bieden.

Reizen op maat

Naast de vaste retreats naar Sicilië stel ik ook verdiepende programma’s en retreats samen welke volledig zijn afgestemd op jullie persoonlijke behoeften en wensen. Van mindful activiteiten en yoga, tot workshops en coaching, een stiltewandeling en transfers, alles is mogelijk!

Volledig afgestemd op jullie wensen en behoeftes. Uitermate geschikt voor teamboulding, een uitje met een vriendinnengroep of met een eigen groep deelnemers.

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we bespreken waar jullie behoeftes liggen. En op basis hiervan stel ik speciaal voor jullie een uniek programma met verschillende activiteiten en eventueel coaching samen. Je bepaalt zelf voor hoeveel dagen je een programma wenst en hoeveel vrije tijd je plant.

Geen zorgen over de planning, accommodatie, financiën en alle verantwoordelijkheden die daar mee gepaard gaat. Alles is van te voren geregeld. Met een programma op maat afhankelijk van jullie wensen.

Met een combinatie van coachingsessies, meditatie, yoga lessen, massages, uitjes naar de mooiste spots op Sicilië, fantastische wandeltochten en heerlijk eten maken we een volledig verzorgde invulling naar wens.

Scicli retraite uitstapje

Voor deze persoonlijke verdiepingsreizen wordt er samengewerkt met diverse professionals en zijn beschikbaar voor groepen vanaf 6 deelnemers.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.