Workshop Manifesteren

Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren. Gebruik de kracht van manifestatie om je diepste verlangens om te zetten in werkelijkheid. Ontdek tijdens deze retraite workshop de stappen om jouw droomleven te manifesteren en blokkades en overtuiging los te laten. Maar alles begint met een definitief besluit en een heldere intentie. De beste manier om je toekomst te voorspellen, is om hem zelf te creëren!

Wat is manifesteren

De letterlijke betekenis van manifesteren is: openbaren, tot uiting brengen, zichtbaar worden. In feite manifesteer je altijd, zelfs wanneer je het niet in de gaten hebt. Het is dus niet iets wat je moet leren, want je doet het onbewust al. Maar wel kun je leren hoe je op een bewuste manier kunt manifesteren. Hierbij is je geest een krachtig instrument.

Hoe werkt manifesteren

Kwantumfysica zegt dat alles om ons heen energie is. Wanneer we deze energie waarnemen wordt het materie. Dit geldt ook voor onze gedachten, emoties en overtuigingen. We leven in een potentieel veld van energie, en onze aandacht laat het materialiseren. De kunst van het manifesteren is dus niets meer dan je gedachten, jouw innerlijke wereld, vertalen naar de wereld om je heen.

Verlangens manifesteren

Manifesteren kun je zelfs zien als een vaardigheid. Je kunt het al, en met de juiste oefening zal je er steeds beter in worden. De eerste stap is om je bewust te worden van de energie in jezelf en om je heen. Als je dit bewustzijn ontwikkelt, ben je ook in staat om met deze energie samen te werken. En je mooiste leven te manifesteren.

Word je bewust van je gedachten, emoties en overtuigingen.

En zet je diepste verlangens om in werkelijkheid.

retraite manifesteren

Ben jij klaar om je diepste verlangens werkelijkheid te laten worden?

Ervaringen Retreat Sicilië

“Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

Lisette van der Spoel

“Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken…dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

Monica Stoebel

“Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

Marian Zuidveld

“Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

Nogmaals dank hiervoor!”

Minkie Brandsma