Yoga retreat

Ontdek de kracht van yoga en geef jezelf de tijd om te verbinden met je innerlijke zelf. En laat hierbij alle stress los tijdens de verkwikkende yogalessen van Desirée. Daarnaast vergeet je de drukte van het dagelijks leven en geef jij jezelf de tijd en ruimte om te ontspannen en te herstellen. Ervaar de kracht van yoga tijdens deze unieke retraite op het zonnige eiland Sicilië!

Yoga retraite week

Deze yoga retraite week biedt jou de mogelijkheid om je lichaam en geest weer te verbinden en tot rust te brengen. Het is de perfecte gelegenheid om tijd voor jezelf te nemen en echt te voelen wat er binnen in je leeft. Hierdoor kun je de dagelijkse stress loslaten en je focussen op je mentale en fysieke gezondheid.

Yoga helpt je te luisteren naar je lichaam en de signalen die je lichaam geeft. Je lichaam vertelt je precies wat je nodig hebt, en wat je wel of niet wilt. Tijdens een aantal dagen yoga, meditatie en ontspanning leer je luisteren naar deze signalen en ingevingen. Naast de vele fysieke voordelen heeft yoga ook een zeer ontspannende werking op je geest. Een waardevolle bijdrage aan een gezond en bewust leven.

Desireé Amato – Yogadocent retraite week

Desirée ademt yoga, yoga is voor haar een levensstijl. Al vanaf jonge leeftijd heeft ze yoga onderdeel van haar dagelijkse leven gemaakt. Ze is erkend Vinyasa docent en begeleidt ook diverse breathwork sessies. Deze Siciliaanse geeft wekelijkse yogalessen in haar yogastudio op Sicilië en reist meerdere keren per jaar de wereld rond voor nog meer verdieping binnen de yogatraditie.

Tijdens deze retraite geeft Desirée twee heerlijke yoga flow lessen, om het lichaam op een dieper niveau te ontspannen. Bij deze lessen kan iedereen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden de yoga flow beoefenen. Hierdoor zijn ze toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

yoga retraite week op Sicilië

Yoga gebruikt het lichaam om de geest te temmen en om contact te maken met de ziel.

Beleef een magische yoga retreat op het zonnige Sicilië.

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

Eefje is een professional die vanuit haar achtergrond en levenservaring op een mooie prettige manier mij weer met mezelf in verbinding bracht.

De omgeving, de meditaties, wandelingen en haar betrokken natuur gaven mij een enorme energie boost.

Pamela Van den Goorbergh-Zimbile
Retraite Oktober 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

Wat heb ik genoten van deze geweldige retraite op Sicilie! Het was helemaal compleet.

De accommodatie Dimora di Dante, gelegen in een prachtige omgeving van olijfbomen, met de liefdevolle verzorging en overheerlijke kookkunsten van Natasja, de workshops (maanceremonie, mindfulness, ochtend- en avondmeditaties) onder de fijne begeleiding van Eefje, een prachtige wandeling in de natuur, de klankschalen ceremonie, yoga en nog meer activiteiten waar je volledig van tot jezelf komt.
Het heeft mij de rust gebracht waar ik naar op zoek was en inzichten in mezelf gegeven op vlakken waar nog twijfel zat.

Alles klopte, Eefje heeft echt iets heel bijzonders neergezet!

Jayden Velthuis
Retraite Oktober 2023

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗ 

Een plek waar je even tot stilstand wordt geroepen en terug kan gaan naar je kern.
Een prachtige locatie met heerlijk eten.

Eefje heeft een heel fijn programma neergezet en denkt overal in mee.
Ik zou dit zeker aanraden om jezelf te gunnen.

Sanne Twijnstra
Retraite Oktober 2023

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

Het was een unieke ervaring!

Zeer overzichtelijk: de perfecte locatie met de juiste balans tussen bemiddeling, fysieke activiteiten, workshops en tijd voor jezelf. Als je op zoek bent naar een goede manier om meditatie en mindfulness te benaderen, dan is Eefje de juiste en competente persoon voor jou.

Marco Giovanni Ruzza
Retraite Oktober 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

“Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk en de groep was meteen vertrouwd.

Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

Lisette van der Spoel
Retraite April 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

“Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken...dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

Monica Stroebel
Retraite April 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

“Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

Marian Zuidveld
Retraite April 2022

Review retraite Sicilië

∗∗∗∗∗

“Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren. Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

Nogmaals dank hiervoor!”

Minkie Brandsma
Retraite April 2022