Yoga retreat

yoga retreat buitenland

Yoga retreat week

Een retreat in het buitenland met yoga geeft je de mogelijkheid om je lichaam en geest weer te verbinden en tot rust te brengen. Zo creëer je tijd voor jezelf, om echt te voelen wat er binnen in je leeft. Hierdoor kun je de dagelijkse stress loslaten en je focussen op je mentale en fysieke gezondheid. Je zult nieuwe inspiratie opdoen om mee naar huis te nemen en dit toe te passen in je dagelijkse leven.

Tijdens deze retraite week geeft yogadocente Desirée Amato meerdere ontspannende yoga flow lessen om de onrust in je hoofd los te laten en het ritme van je hart te gaan volgen.

Desirée Amato heeft al tientallen jaren ervaring met het geven van yoga lessen. Met haar passie en enthousiasme zal ze tijdens deze retraite drie ontspannende yoga flow lessen verzorgen. Ervaar de diepe werking van yoga door een paar dagen met volle overgave yoga te beoefenen.

Yoga is een weldaad voor lichaam en ziel en een absolute must voor een retraite week in het buitenland.

Ga je mee in de meivakantie op retraite naar het zonnige Sicilië?

Ervaringen Retraite Sicilië

“Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

Lisette van der Spoel

“Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken...dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

Monica Stoebel

“Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

Marian Zuidveld

“Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

Nogmaals dank hiervoor!”

Minkie Brandsma