Yoga retreat

Retraite Sicilië biedt een onvergetelijke yoga retraite week in het buitenland. Ontdek de kracht van yoga en geef jezelf de tijd om te verbinden met je innerlijke zelf. En laat hierbij alle stress los tijdens de verkwikkende yogalessen van Desirée. Daarnaast vergeet je de drukte van het dagelijks leven en geef jij jezelf de tijd en ruimte om te ontspannen en te herstellen. Ervaar de kracht van yoga tijdens deze unieke retraite op het zonnige eiland Sicilië!

Yoga retraite week

Deze geweldige yoga retraite week biedt jou de mogelijkheid om je lichaam en geest weer te verbinden en tot rust te brengen. Het is de perfecte gelegenheid om tijd voor jezelf te nemen en echt te voelen wat er binnen in je leeft. Hierdoor kun je de dagelijkse stress loslaten en je focussen op je mentale en fysieke gezondheid.

Waarom yoga?

Yoga helpt je te luisteren naar je lichaam en de signalen die je lichaam geeft. Je lichaam vertelt je precies wat je nodig hebt, en wat je wel of niet wilt. Tijdens een aantal dagen yoga, meditatie en ontspanning leer je luisteren naar deze signalen en ingevingen. Naast de vele fysieke voordelen heeft yoga ook een zeer ontspannende werking op je mind. Een waardevolle bijdrage aan een gezond en bewust leven.

Tijdens deze retraite week zal Desirée Amato, een ervaren yogadocente, meerdere ontspannende yoga flow lessen verzorgen. Deze dynamische yoga flows zijn toegankelijk voor iedereen. Haar passie en enthousiasme zullen je inspireren en nieuwe inzichten geven om mee naar huis te nemen en toe te passen in je dagelijks leven.

Laat je betoveren door de kracht van yoga tijdens deze ontspannende week naar Sicilië.

yoga retraite week op Sicilië

Beleef een magische yoga retreat op het zonnige Sicilië.

Ervaringen Retreat Sicilië

“Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

Lisette van der Spoel

“Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken…dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

Monica Stoebel

“Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

Marian Zuidveld

“Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

Nogmaals dank hiervoor!”

Minkie Brandsma