Sound healing

Tijdens deze retraite week gebruikt Graziano de helende kracht van de klankschalen om jouw lichaam tot een diepere staat van ontspanning te brengen. Met alle positieve gevolgen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau van dien.

Wat is Sound healing?

Sound Healing is een geluidstherapie die trillingen en frequenties van klanken gebruikt om hersengolven te synchroniseren. Dit zorgt voor een diep gevoel van ontspanning die de trillingsfrequenties in jouw lichaam kalmeren. Healing door middel van klankschalen stemt je lichaam af om je beter, vrolijker of meer alert te voelen.

Wat zijn klankschalen

Klankschalen hebben een bepaalde trillingen die een helende werking hebben op lichaam en geest. Om de helende werking te bereiken gebruikt Graziano verschillende soorten muziekinstrumenten, klankschalen en gongs.

Deze muziekinstrumenten zorgen ervoor dat je lichaam in een meditatieve staat komt. Je neemt de klanken niet alleen waar met je oren, maar met je hele lichaam. Wanneer de klankschalen worden aangeslagen ontstaat er een trilling die als een golfbeweging door je hele lichaam beweegt. Dit heeft een effect op een verbeterde bloedsomloop en bevordert de energiestroom.

Het helende effect van klankschalen

Je lichaam bestaat voor een groot gedeelte uit water en is hierdoor een goede geleider voor trillingen. Hierdoor worden geluid en trillingen op een natuurlijke wijze door het hele lichaam geleid. Dus geluid kan lage frequenties van bijvoorbeeld angst en spanning omzetten in hoge frequenties van liefde en rust.

Welke voordelen heeft Sound healing?

Sound Healing kan helpen om:

  • Het helende vermogen van het lichaam te activeren
  • Stress te verlagen
  • Emotionele blokkades op te heffen
  • Dieper verbinding te maken met je intuïtie, je innerlijke stem
  • Angst en depressie te verlichten
  • Rust en vrede te ervaren in je lichaam en geest.
soundhealing

Tijdens deze retraite week gebruikt Graziano de helende kracht van de klankschalen om jouw lichaam tot een diepere staat van ontspanning te brengen. Met alle positieve gevolgen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau van dien.

Ga je mee op retraite naar het zonnige Sicilië?

Ervaringen Retraite Sicilië

“Ik heb een fantastische week gehad op Sicilië. De locatie was prachtig, het eten was heerlijk (met dank aan Natasja) en de groep was meteen vertrouwd.

Eefje heeft een mooi, gevarieerd programma neergezet en heeft enorm veel kennis. Zij had oog voor de groep en voor ons persoonlijk. Ook was er voldoende ruimte om mijn eigen ding te kunnen doen.

Mede dankzij haar heb ik, tijdens een turbulente periode in mijn leven, weer meer rust en vertrouwen gevonden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik Eefje heb leren kennen en heb kunnen deelnemen aan deze fijne retraite.”

Lisette van der Spoel

“Bedankt voor deze bijzondere week en de mooie gesprekken. Ik voel een enorme positiviteit en laat alles langzaam op mij inwerken…dank Eef. Vanaf het eerste moment voelde ik een enorm gevoel van veiligheid. Dit geeft mij vertrouwen voor een volgende stap”

Monica Stoebel

“Ik kijk terug op een prachtige, intense week. Vol vertrouwen in en respect naar elkaar. Heel bijzonder om dit met elkaar te delen.

Ik voel rust in mijn hoofd en in mijn hart en heb veel energie in mijn lichaam. Ik ga dit gevoel heel lang vasthouden. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.”

Marian Zuidveld

“Ik ben heerlijk aan het nagenieten van de retraite week op Sicilië. En laat alles nog eens de revue passeren.

Ik vond het heel bijzonder dat we het zo leuk met elkaar hadden. En zo bijzonder hoe Eefje de week heeft begeleid en zo mooi kon meebewegen in de groep.

Nogmaals dank hiervoor!”

Minkie Brandsma