Vergoedingen retraite

Je werkgever investeert graag in jou

Deze mindfulness retraite kan zorgen voor een toename van werkgeluk en een afname van ziekteverzuim. Geen wonder dat je werkgever graag investeert in een mindfulness retraite voor jou.

Maak nu gebruik van je persoonlijke ontwikkelingsbudget en aarzel niet om je werkgever te vragen of hij/zij bereid is om in deze retraite naar Sicilië te investeren. Jouw werkgever heeft namelijk ook profijt van jou persoonlijke ontwikkeling. Je ontplooit jezelf, leert beter omgaan met stress en gaat je talenten beter benutten.

Retraite boeken via werkgever

Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre de organisatie een coachtraject, yoga, meditatie en mindfulness retraite hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten  gedeeltelijk of zelfs volledig op zich neemt.

Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd.

Mocht je graag voor, tijdens of na de retraite week coachingsessies willen ontvangen. Neem dan contact op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Eefje Jacobs is naast organisator van deze retraite ook erkend Energetisch Therapeut en aangesloten bij de beroepsverening VBAG. Hierdoor kan ze jou helpen om jouw ontwikkelingsplan tijdens deze retraiteweek te realiseren.

Contactformulier

Reden van contact: